Varumärken

Meny

Sök

Favoriter

200+ varumärken
1-3 dagars leverans
Fri frakt över 699:-
My company logotype
4711

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker är en amerikansk skådespelerska känd för sin roll som Carrie Bradshaw i tv-serien och efterföljande filmer, "Sex and the City".

Parkers egen personliga stil, och den modebesatta personligheten hos tv-karaktären hon porträtterade, ledde till möjligheter att modellera för The Gap och att skapa en klädlinje för den nu nedlagda återförsäljaren Steve and Barry's. Coty erbjöd också skådespelerskan – en livslång parfymälskare känd för att lägga flera dofter på lager för att producera sin egen unika parfym – möjligheten att lansera en doft. Resultatet av detta samarbete blev Lovely, som lanserades 2005. Doften var en publikbehaglig, med en reklamkampanj som i stor utsträckning använde Parkers röst och personliga bild. Den vann ett Fifi-pris 2006 för bästa nationella annonskampanj.

Framgången med denna första doft har lett till ett fortsatt partnerskap, som har producerat Covet (2007), en trio av följeslagare – Twlight, Dawn and Endless (2009), begränsade upplagor av Lovely and Covet, och de senaste lanseringarna, SJP NYC (2009) och SJP NYC Pure Crush (2011).

Visa mer
Sortering
Senaste
Lägsta pris först
Högsta pris först
Filtrera

Filter

Varumärke:
Sarah Jessica Parker
Dam/Herr:
Dam