Varumärken

Meny

Sök

Favoriter

200+ varumärken
1-3 dagars leverans
Fri frakt över 699:-
My company logotype

Välkommen till Grand Parfymeri

FRISÖR I ASKIM / BILLDAL / FRÖLUNDA / HOVÅS / MÖLNDAL / SISJÖN

Vår frisörsalong och skönhetsbutik ligger på Stora Åvägen 7 i Askim, nära till både COOP & Willys i Sisjön, På andra sidan stora vägen från 421 Högsbo. Ni tar er enkelt & smidigt hit från Billdal, Hovås eller från Frölunda Torg med Buss 83 & 86. Vill du se mer om vilka som jobbar här så besök gärna vår personalsida. Varför inte passa på att ta en drop in när du ändå är på språng, smidigt med goda parkeringsmöjligheter precis utanför.


När du ändå är och klipper dig kan du även även kombinera med shopping i vår urläckra skönhetsbutik med allt från Hudvård, Hårvård, Makeup & Parfym med över 200 Varumärken.


Fullständiga öppettider är måndag – fredag: 10-18 & lördag: 9-15.

OBS! Sommartider (v28-v30): måndag - fredag: 10-17 & lördag: Stängt

Önskas tid mellan 7-10 vänligen ring salongen på 031-650060

Bokadirekt.se Betyg

4.8

Boka tid

VÅR FILOSOFI

Hos Grand Parfymeri vill vi alltid att du ska känna dig trygg. Och vi vill förvalta den fina historia som Grand Parfymeri har betytt för Göteborg. Våra frisörer är uppdaterade med de senaste trenderna och utbildningar som finns. Vårt mål är att du som kund alltid är i fokus och får precis det resultat som du önskar.


Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och har ett mål att alltid ha en mycket god relation till våra kunder, det skadar inte heller att vi har ett gigantiskt utbud av hårvårdsprodukter i vår skönhetsbutik.


Boka din tid idag via telefon, online eller kom förbi vår salong direkt, vi har drop in i mån av tid!


- Varmt välkomna in! Vi ser fram emot att bli din frisör! :-)