Varumärken

Meny

Sök

Favoriter

200+ varumärken
1-3 dagars leverans
Fri frakt över 699:-
My company logotype

Max Factor

Företaget grundades och etablerades under 1900-talet. Det tog sin början med arbete inom filmindustrin genom att skapa produkter för filmstjärnorna för att de skulle se bra ut på filmduken. Därefter började försäljning av produkter utanför filmindustrin, vilket gjorde att alla hade möjlighet att kunna köpa samt använda produkterna. Idag är Max Factor ett stort samt välkänt varumärke och erbjuder flera olika produkter för både ansikte, ögon och läppar.

Visa mer
Sortering
Senaste
Lägsta pris först
Högsta pris först
Filtrera

Filter

Varumärke:
Max Factor
Dam/Herr:
Dam
Unisex
  • 1
  • 2
  • 3

Maxa din skönhet med Max Factor: Hemligheten bakom perfekt makeup

Att maximera din skönhet har aldrig varit enklare än med Max Factor. Vårt sortiment av högkvalitativa sminkprodukter är utformat för att hjälpa dig att uppnå den perfekta looken varje gång. Oavsett om du är en makeup-entusiast eller precis har börjat experimentera med kosmetika, har Max Factor det du behöver.


Med vår omfattande kollektion av foundations, puder, ögonskuggor och läppstift kan du skapa en fantastisk makeuplook för alla tillfällen. Våra produkter är framtagna för att framhäva din naturliga skönhet och ge dig en felfri finish som håller hela dagen.


På Max Factor anser vi att makeup ska vara lätt att använda och ge långvariga resultat. Det är därför våra produkter är utformade för att vara blandbara, byggbara och högpigmenterade, vilket hjälper dig att uppnå en professionell makeupapplikation hemma.


Upptäck hemligheten bakom perfekt makeup med Max Factor. Oavsett om du föredrar en naturlig vardagslook eller vill experimentera med djärva, kreativa stilar, kommer våra produkter och expertis att hjälpa dig att ta fram din inre skönhet. Börja utforska vårt sortiment idag och frigör din sanna potential.


Introduktion

Maximera din skönhet har aldrig varit enklare än med Max Factor. Vårt sortiment av högkvalitativa sminkprodukter är designade för att hjälpa dig att uppnå den perfekta looken varje gång. Oavsett om du är en sminkentusiast eller bara börjar experimentera med kosmetika, har Max Factor det du behöver.


Med vårt omfattande utbud av foundations, puder, ögonskuggor och läppstift kan du skapa en fantastisk sminklook för varje tillfälle. Våra produkter är designade för att förstärka din naturliga skönhet och ge dig en felfri finish som håller hela dagen.


På Max Factor tror vi att smink ska vara lätt att använda och ge långvariga resultat. Därför är våra produkter designade för att vara lättapplicerade, byggbara och starkt pigmenterade, vilket hjälper dig att uppnå en professionell sminkapplikation hemma.


Upptäck hemligheten till perfekt smink med Max Factor. Oavsett om du föredrar en naturlig vardagslook eller vill experimentera med djärva, kreativa stilar, kommer våra produkter och expertis att hjälpa dig att framhäva din inre skönhet. Börja utforska vårt sortiment idag och lås upp ditt sanna potential.


Vikten av att använda högkvalitativa sminkprodukter

När det kommer till smink är kvalitet viktigt. Att använda högkvalitativa sminkprodukter kan göra en stor skillnad för både hur sminket ser ut och hur det känns på huden. Billiga eller lågkvalitativa sminkprodukter kan ibland vara svåra att applicera jämnt och kan också irritera eller skada huden.


Med Max Factors högkvalitativa sminkprodukter kan du vara säker på att du får produkter som är utformade för att ge dig bästa möjliga resultat. Våra produkter är dermatologiskt testade och säkra att använda även för känslig hud. De är också utvecklade med hänsyn till hudens behov och innehåller ingredienser som återfuktar och vårdar huden samtidigt som de ger en vacker sminklook.


Att investera i högkvalitativa sminkprodukter kan också spara dig tid och pengar i det långa loppet. Med produkter som är lättapplicerade och byggbara behöver du inte använda så mycket produkt varje gång, vilket gör att de räcker längre. Dessutom kan högkvalitativa sminkprodukter ge dig ett mer professionellt resultat, vilket innebär att du kanske inte behöver besöka en makeupartist lika ofta.


Förstå din hudtyp och välj rätt Max Factor-produkter

För att uppnå perfekt smink är det viktigt att förstå din hudtyp och välja rätt produkter från Max Factor. Varje hudtyp har olika behov och det är viktigt att anpassa din sminkrutin efter det. Här är några tips för att hjälpa dig att välja rätt produkter för din hudtyp:

Torr hud

Om du har torr hud är det viktigt att använda fuktgivande produkter som inte torkar ut din hud ännu mer. Välj en foundation med en fuktgivande formula och undvik puderprodukter som kan framhäva torrheten. Max Factor Miracle Touch Foundation är perfekt för torr hud, eftersom den har en krämig konsistens som inte torkar ut huden.

För att förbättra din hudens lyster, använd Max Factor Miracle Glow Duo Highlighter. Denna produkt ger en naturlig glöd till din hud och kan användas på kindbenen, näsan och överläppen för att framhäva dina bästa drag.

Fet hud

Om du har fet hud kan det vara svårt att hitta sminkprodukter som håller sig på plats hela dagen utan att bli glansiga. För att bekämpa glansig hud, använd en oljefri foundation som Max Factor Facefinity All Day Flawless Foundation. Denna foundation ger en matt finish och hjälper till att kontrollera överflödigt oljeproduktion.

För att hålla din smink på plats, använd Max Factor Facefinity Compact Powder. Detta puder absorberar överflödig olja och ger en matt finish som varar hela dagen. För att förbättra hållbarheten för ögonmakeup, använd Max Factor Masterpiece Waterproof Mascara. Denna mascara är vattentät och hjälper till att förhindra att ögonmakeupen smetas ut under dagen.

Kombinerad hud

Om du har kombinerad hud kan du ha både torra och oljiga områden i ansiktet. För att hantera dessa olika hudtyper, använd en foundation som Max Factor Lasting Performance Foundation. Denna foundation har en lätt konsistens som inte torkar ut torra områden eller förvärrar oljiga områden.


För att hålla din smink på plats utan att förstöra balansen i din hud, använd Max Factor Creme Puff Pressed Powder. Detta puder ger en jämn och matt finish som hjälper till att kontrollera glansig hud utan att torka ut torra områden.

Genom att välja rätt produkter för din hudtyp kan du maximera resultatet av ditt smink och uppnå en perfekt bas som varar hela dagen.


Steg-för-steg-guide till en felfri bas med Max Factors foundation och concealer

En felfri bas är grunden för en perfekt sminklook. Med Max Factors foundation och concealer kan du uppnå en jämn och naturlig hudton som håller hela dagen. Här är en steg-för-steg-guide för att hjälpa dig att skapa en felfri bas:

Steg 1: Förbered din hud

Innan du applicerar foundation och concealer är det viktigt att förbereda din hud för smink. Tvätta ansiktet med en mild rengöring och applicera en fuktgivande ansiktskräm för att ge din hud fukt och skydd. Låt krämen absorberas helt innan du går vidare till nästa steg.

Steg 2: Applicera foundation

Börja med att välja en foundation som matchar din hudton. Pumpa ut en liten mängd foundation på baksidan av din hand och använd en foundationborste eller en makeupsvamp för att applicera produkten på ditt ansikte. Börja i mitten av ansiktet och arbeta utåt för att få en jämn täckning.

Steg 3: Conceal problemområden

För att dölja eventuella problemområden som akneärr, rodnad eller mörka cirklar under ögonen, använd en concealer. Välj en concealer som är en nyans ljusare än din hudton och applicera den på de områden som behöver extra täckning. Använd antingen en concealerborste eller fingertopparna för att smidigt blanda in produkten i huden.

Steg 4: Sätt foundation och concealer


För att säkerställa att din foundation och concealer håller sig på plats hela dagen, använd ett lätt puder för att sätta produkterna. Välj ett puder som är i samma färg som din foundation för att undvika att förändra färgen på din bas. Använd en stor fluffig borste och svep försiktigt över ditt ansikte för att applicera pudret.


Genom att följa dessa steg kan du skapa en felfri bas med Max Factors foundation och concealer. Kom ihåg att blanda produkterna väl och att använda rätt verktyg för att uppnå bästa resultat.


Framhäv dina drag med Max Factors sortiment av ögonskuggor, mascaror och eyeliners

När din bas är felfri är det dags att framhäva dina ögon och ge dem en extra dimension med Max Factors sortiment av ögonskuggor, mascaror och eyeliners. Här är några tips för att hjälpa dig att framhäva dina drag:

Ögonskuggor

Max Factor har ett brett utbud av ögonskuggor för att passa alla stilar och preferenser. För en naturlig vardagslook, välj en neutral ögonskugga som kompletterar din hudton. Applicera den över hela ögonlocket med en ögonskuggsborste och blanda väl för en mjuk och jämn effekt.

För en mer dramatisk kvällslook, experimentera med mörkare nyanser och skapa en sotig effekt. Använd en mindre borste för att applicera ögonskuggan längs övre och undre franslinjen och blanda väl för att undvika hårda kanter. Avsluta med att applicera en ljusare nyans i ögonvrån för att öppna upp ögonen.

Mascaror

För att ge dina fransar extra volym och längd, använd en mascara från Max Factor. Välj en mascara med en borste som passar dina behov. För att ge extra volym, använd en mascara med en tjockare borste och applicera produkten från rot till spets. För att ge extra längd, använd en mascara med en smalare borste och applicera produkten i en zigzag-rörelse för att separera fransarna.

Eyeliners

För att definiera dina ögon och ge dem en mer intensiv look, använd en eyeliner. Max Factor har ett brett utbud av eyeliners, inklusive flytande, kajal och gel. Välj den typ av eyeliner som du känner dig mest bekväm med och applicera den längs övre och eventuellt undre franslinjen. För en mer dramatisk look, skapa en vinge vid ögats yttre hörn genom att dra linjen uppåt och utåt.


Genom att använda Max Factors sortiment av ögonskuggor, mascaror och eyeliners kan du framhäva dina ögon och ge dem en extra dimension. Var inte rädd för att experimentera med olika färger och tekniker för att hitta din signaturlook.


Få ett perfekt läppar med Max Factors läppstift och läppglans

Att få en perfekt pout är en viktig del av en komplett sminklook. Med Max Factors sortiment av läppstift och läppglans kan du skapa en färgstark och definierad look för dina läppar. Här är några tips för att hjälpa dig att få perfekta läppar:

Läppstift

Max Factor har ett brett utbud av läppstift i olika färger, texturer och finishar. För att få ett långvarigt resultat, börja med att applicera en läppenna för att definiera läpparnas konturer. Välj en läppenna som matchar läppstiftet eller din naturliga läppfärg och applicera den försiktigt längs läpparnas kant.

När du har applicerat läppennan, använd en läppborste eller direkt från hylsan för att applicera läppstiftet. Börja i mitten av läpparna och arbeta utåt för en jämn och färgstark täckning. Om du vill ha en mer intensiv färg, applicera ett andra lager av läppstiftet.

Läppglans

Om du föredrar en mer glansig look, använd Max Factors läppglans för att ge dina läppar en vacker glans och fukt. Applicera läppglanset direkt från tuben eller använd en läppborste för en mer precisionsapplikation. För att ge extra volym till läpparna, applicera en liten mängd läppglans på mitten av överläppen och tryck lätt ihop läpparna för att sprida produkten jämnt.


Genom att använda Max Factors läppstift och läppglans kan du skapa en perfekt pout och ge dina läppar en färgstark och definierad look. Var inte rädd för att experimentera med olika färger och finishar för att hitta din perfekta läpplook.


Tips och tricks för långvarigt, smudgefritt smink med Max Factor-produkter

Att ha smink som håller sig på plats hela dagen är viktigt för att uppnå en felfri look. Med Max Factor-produkter kan du dra nytta av några tips och tricks för att få långvarigt, smudgefritt smink. Här är några av våra bästa tips:

Förbered din hud

För att säkerställa att ditt smink håller sig på plats hela dagen är det viktigt att förbereda din hud ordentligt. Tvätta ansiktet med en mild rengöring för att bli av med olja och smuts. Applicera sedan en fuktgivande ansiktskräm för att ge din hud fukt och skapa en bra grund för sminket.

Använd en primer

En primer är ett viktigt steg för att maximera hållbarheten för ditt smink. Applicera en primer över hela ansiktet, inklusive ögonlocken, för att skapa en jämn yta och förhindra att sminket smetas ut under dagen. Max Factor Facefinity All Day Primer är perfekt för att förbättra sminkets hållbarhet och ge din hud en matt finish.

Sätt sminket med puder

Efter att du har applicerat foundation, concealer, ögonskugga och andra produkter, använd ett lätt puder för att sätta sminket på plats. Välj ett puder som matchar din hudton och använd en stor borste för att applicera det jämnt över hela ansiktet. Detta hjälper till att absorbera överflödig olja och förhindra att sminket smetas ut under dagen.

Använd en långvarig mascara

För att undvika att din mascara smetas ut eller smulats under dagen, använd en långvarig mascara som Max Factor Lash Revival Mascara. Denna mascara ger både längd och volym till dina fransar samtidigt som den håller sig på plats utan att smetas ut eller smulas.


Genom att använda dessa tips och tricks kan du maximera hållbarheten för ditt smink och undvika att det smetas ut eller försvinner under dagen. Var noga med att använda Max Factor-produkter som är speciellt utformade för att ge långvariga resultat.


Hur du skapar olika sminklooker med Max Factor-produkter

Med Max Factor-produkter kan du enkelt skapa olika sminklooker för olika tillfällen. Oavsett om du vill ha en naturlig vardagslook eller en dramatisk kvällslook finns det enkla sätt att använda Max Factor-produkter för att uppnå önskat resultat. Här är några idéer för olika sminklooker:

Naturlig vardagslook

För en naturlig vardagslook, använd en lätt foundation som Max Factor Healthy Skin Harmony Miracle Foundation för att jämna ut hudtonen. Applicera en neutral ögonskugga över hela ögonlocket och avsluta med en tunn linje av eyeliner längs övre franslinjen. Avsluta med ett lager mascara och ett läppglans för en fräsch och naturlig look.

Glamorös kvällslook

För en glamorös kvällslook, bygg upp din bas med en mer täckande foundation som Max Factor Facefinity All Day Flawless Foundation. Skapa en sotig ögonmakeup med hjälp av mörka ögonskuggor och en tjockare linje av eyeliner. Applicera ett lager av dramatisk mascara och avsluta med ett rött läppstift för en elegant och sofistikerad look.

Kreativt experiment

Om du är sugen på att experimentera med kreativa sminklooker, använd Max Factors sortiment av färgglada ögonskuggor och läppstift. Prova på en färgstark ögonskugga i regnbågens färger eller skapa en ombre-effekt på läpparna med hjälp av olika nyanser av läppstift. Var inte rädd för att vara kreativ och uttrycka din personlighet genom smink.


Genom att använda Max Factor-produkter kan du enkelt skapa olika sminklooker för olika tillfällen. Var inte rädd för att experimentera och ha kul med ditt smink för att hitta din signaturlook.


Verkliga kundrecensioner och testimonials om Max Factor sminkprodukter

Max Factor har hjälpt kvinnor att maximera sin skönhet i över 100 år. Under åren har våra sminkprodukter fått positiva recensioner och testimonials från nöjda kunder över hela världen. Här är några exempel på vad våra kunder säger om Max Factor sminkprodukter:

  • "Jag älskar Max Factors foundation! Den ger mig en jämn och naturlig hudton utan att kännas tung på huden. Det är den bästa foundation jag har provat." - Anna, 30 år.
  • "Max Factors ögonskuggor är fantastiska! De är så pigmenterade och lätt att blanda. Jag kan skapa både naturliga och dramatiska looker med bara en palett." - Sofia, 25 år.
  •  "Jag har alltid haft problem med att mitt smink smetas ut under dagen, men sedan jag började använda Max Factors mascara har jag inte haft det problemet längre. Den håller sig på plats hela dagen och ger mig långa och fylliga fransar." - Emma, 35 år.

Dessa är bara några exempel på vad våra kunder tycker om Max Factor sminkprodukter. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter som hjälper kvinnor att känna sig vackra och självsäkra.


Slutsats: Omfamna din skönhet med Max Factor och låt din sminkkreativitet flöda

Max Factor är det perfekta valet för kvinnor som vill maximera sin skönhet och uppnå perfekt smink varje gång. Våra högkvalitativa sminkprodukter är utformade för att förbättra din naturliga skönhet och ge dig en felfri finish som varar hela dagen.


Genom att förstå din hudtyp och välja rätt produkter kan du skapa en perfekt bas med Max Factors foundation och concealer. Framhäv dina drag med vårt sortiment av ögonskuggor, mascaror och eyeliners. Få ett perfekt pout med våra läppstift och läppglans. Använd våra produkter och tips för att få långvarigt, smudgefritt smink. Utforska olika sminklooker och uttryck din kreativitet med Max Factor.


Omfamna din skönhet med Max Factor och låt din sminkkreativitet flöda. Upptäck vårt sortiment idag och lås upp ditt sanna potential.