Varumärken

Meny

Sök

Favoriter

200+ varumärken
1-3 dagars leverans
Fri frakt över 699:-
My company logotype
4711

Sugarbear

Sugarbear Vitamin Care, ett Fort Lauderdale-baserat veganskt skönhets- och hälsomärke, säkrade en strategisk tillväxtinvestering.

VEM: Sugarbear grundades 2015 av Florida-paret Nicole Nightly och Dan Morris. Företaget är specialiserat på veganska vitaminbaserade lösningar som tillverkas i USA med ekologiska och växtbaserade ingredienser. Varumärket är känt för sina pastellfärgade gummibjörnformade vitaminer. Den ikoniska blåbjörnen "Hair Vitamin" gummi har varit nummer 1 gummivitamin på Amazon sedan dess Amazon lansering i början av 2016. Sugarbear produkter säljs globalt online såväl som i butiker genom partners som Ulta och Target.

VARFÖR: Sugarbear planerar att utöka sitt produktutbud från gummier till ytterligare vitamininfunderade innovationer, vilket ger en 360-graders inställning till skönhet och välbefinnande. Den nya investeringen kommer att stödja företagets verkställande av sin strategiska vision, inklusive expansion av dess ledande marknadsposition inom hår och andra funktionella kosttillskott och accelererad tillväxt på inhemska och internationella marknader.

Visa mer
Filtrera

Filter