Varumärken

Meny

Sök

Favoriter

200+ varumärken
1-3 dagars leverans
Fri frakt över 699:-
My company logotype

Kundservice

.. att du fått en ofullständig leverans?

Ibland när orderingången är hög hinner inte lagersaldot uppdateras tillräckligt fort och då kan det hända att varan hinner sälja slut innan ditt paket packats.


Det som finns på din leveransbekräftelse är vad som är packat av din order och om det saknas någon vara kommer denna att återbetalas så snart som möjligt. Vi skickar tyvärr inte ut restnoterade varor.


.. att du inte kan hitta var du kan spåra ditt paket?

När ordern lämnar vårt lager skickas en leveransbekräftelse ut, ibland kan detta mejl hamna i skräppost-mappen. Spårningsnummer skickas separat via Unifaun via e-post där ni ser var ert paket befinner sig.


.. att du gjort ett köp men saknar din orderbekräftelse?

När ordern gått igenom skickas en orderbekräftelse ut till den angivna mejladressen. Ibland händer det att den hamnar i skräppost-mappen, då din mejlserver automatisk sorterar bort sådant den tror att du inte vill läsa.

I orderbekräftelsen finns information om ordernummer, beställning.


.. hur du returnerar en vara till oss?

I enlighet med Distansavtalslagen har du som kund hos Grand Parfymeri 14 dagars ångerrätt efter det att du mottagit varan.

Du har även rätt att ångra köpet om leveransen av varan är försenad.

Kunden står för returkostnaden och ansvarar för varan under transport tills den når oss. Varan ska returneras i väsentligen oförändrat skick.

Ångerrätt gäller inte för produkter där plomberingen/förseglingen på förpackningen har brutits samt oplomberad makeup och hudvård av hygieniska skäl. Reavaror har ej öppet köp.

Ni skickar paketet till:

Grand Parfymeri

Stora Åvägen 7

436 34 Askim

När vi fått tillbaka varan sker återbetalning så snart som möjligt. Vänligen skicka med information om ditt ordernummer eller annan information gällande din retur för lättare hantering.


.. återbetalning från Klarna?

Om du som kund fått information om att en eller flera varor saknats i leveransen görs en justering av din betalning.

Det kan dock ta Klarna några dagar att hantera ärendet. Har ni frågor angående er betalning kan man alltid kontakta Klarna som sköter hanteringen för alla våra betalningar.

Ni kan även mejla oss på [email protected].


.. hur du går tillväga vid en reklamation?

Vid en reklamation eller allergisk reaktion, vänligen kontakta vår kundservice via mejl [email protected] så hjälper dem till med returen.


.. att du vill ändra eller ta bort i din beställda order?

Innan ordern har lämnat vårt lager går det att ta bort felbeställda varor, avbryta beställningen eller ändra uppgifter.

Det går alltså inte att lägga till produkter i din order. Vänliga kontakta vår kundservice via mejl [email protected] så hjälper de dig med vad du vill ändra med din order.


.. att din rabattkod inte fungerar?

Våra rabattkoder gäller på varor till ordinarie priser om inget annat anges. Skulle det vara några andra problem med din rabattkod så kan du alltid kontakta vår kundservice, [email protected].Matchade inga svar din fråga?

Vi på Grand Parfymeri sätter alltid kunden i första hand och du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Kontakta oss via e-mail eller använd vår chatt som du hittar nere i höger hörn på sidan. Vi svarar alltid så fort vi kan under helgfria vardagar

E-mail: [email protected]

Vänligen ange ditt ordernummer för snabbare hantering.


Utdelningsadress: Grand Parfymeri, Stora Åvägen 7, 436 34 Askim Organisationsnummer 556965-1259