Varumärken

Meny

Sök

Favoriter

200+ varumärken
1-3 dagars leverans
Fri frakt över 699:-
My company logotype

Erborian

Grundades 2007, tog det bara två år för Erborian att bli ett ledande namn inom skönhetsbranschen efter att ha introducerat den första BB-krämen i Europa. Kort därefter fortsatte deras framgångar med lanseringen av deras CC-creme; ända sedan dess har Erborian setts som en specialist på BB- och CC-krämer, produkter som alla typer av kvinnor använder som en del av sina dagliga hudritualer.


Som ett koreanskt varumärke förblir Erborian autentiskt koreanskt i sin inställning till skönhet och ingredienserna som används i deras hudvårdsprodukter. Erborian hävdar att koreanska kvinnor är skönhetsexperter och fokuserar på traditionen att mödrar lämnar ut skönhetshemligheter till sina döttrar under många generationer. Genom detta etablerade de tre nyckelprinciper för att ta hand om din hud: detox, boost och förfina, som alla kommer att hjälpa alla kvinnor med vilken hudtyp som helst att uppnå sin egen version av perfekt hud.


I sina produkter använder de växtbaserade ingredienser som är dominerande inom koreansk medicin, inklusive ämnen som ginseng, extrakt av vit näckrosblomma och tigergräs. Dessa örter har, enligt Erborian, gynnat dem under koreansk farmakopé i tusentals år.


Erborian BB cream och Erborian CC cream erbjuder kraftfullt föryngrande lösningar för kvinnor som vill förbättra sin hy, lysa upp hudtonen och behålla ett ungdomligt utseende.

Visa mer
Sortering
Senaste
Lägsta pris först
Högsta pris först
Filtrera

Filter

Varumärke:
Erborian
Dam/Herr:
Unisex
  • 1