Varumärken

Meny

Sök

Favoriter

200+ varumärken
1-3 dagars leverans
Fri frakt över 699:-
My company logotype
4711

Pieces by Bonbon

Pieces by bonbon”, är Rebecka Hällströms idé. Som en av de grundande delägarna av salongskonceptet, bonbon, har hon ett redan etablerat rykte som en välrenommerad frisör och framgångsrik entreprenör i Göteborg, Sverige.

Rebecka har utnyttjat sin branscherfarenhet med sin entreprenöriella drivkraft för att ta sig in i en lucka i skönhetsbranschen och salongernas konsumentmarknad. Att identifiera att det fanns en tydlig brist på moderiktiga håraccessoarer som var på trenden och hade rätt känsla för konsumenterna. Så hon fortsatte med att skapa sin egen produktlinje för att uppfylla detta behov för konsumenterna, med ett helt unikt varumärke, passande namnet "Pieces of bonbon". Sedan starten för 12 månader sedan har varumärket tagit fart och blivit ett av Sveriges mest eftertraktade ”accessoarmärken” för skönhetsbranschen och salongskonsumenter.

Hällströms vision efter att ha cementerat sitt fotavtryck i Sverige, "Pieces by bonbon", är att sömlöst expandera varumärket i hela Europa inom en snar framtid.

Visa mer
Sortering
Senaste
Lägsta pris först
Högsta pris först
Filtrera

Filter

Varumärke:
Pieces By Bonbon
Dam/Herr:
Unisex
Doftgrupp:
Blommig
  • 1
  • 2
  • 3