Varumärken

Meny

Sök

Favoriter

200+ varumärken
1-3 dagars leverans
Fri frakt över 699:-
My company logotype
4711

Valentino

Upptäck den moderna klassikern - Valentino parfym för män och kvinnor

Valentino erbjuder en exklusiv parfymkollektion för både män och kvinnor, som verkligen fångar essensen av tidlös elegans och sofistikering. Denna ikoniska parfymserie är känd för sina unika dofter som smälter samman med varje individ och skapar en minnesvärd upplevelse.

För män introducerar Valentino en serie distinkta dofter som utstrålar styrka, karisma och raffinerad manlighet. Från de djärva och sensuella noterna i Valentino Uomo till den fräscha och uppfriskande doften av Valentino Uomo Acqua, finns det en doft för varje unik livsstil och personlighet.

För kvinnor erbjuder Valentino en serie förföriska dofter som fångar kvinnlig elegans och mystik. Från den sensuella och blommiga bouqueten i Valentino Donna till den förtrollande och strålande doften av Valentino Voce Viva, blir varje doftspray en oemotståndlig accessoar för den moderna kvinnan.

Utforska Valentinos parfymkollektion och upptäck den moderna klassikern som har erövrat hjärtan över hela världen. Låt dig inspireras av dofterna och skapa en minnesvärd upplevelse som kommer att vara med dig hela dagen.

Keyword: Valentino parfym, modern klassiker

Introduktion till Valentino parfym

Valentino är ett italienskt modehus grundat av Valentino Garavani år 1960. Parfymen är en förlängning av modehusets vision om att erbjuda lyxiga och sofistikerade produkter till sina kunder. Valentino parfymkollektionen är inget undantag och har blivit en modern klassiker inom parfymvärlden.

Valentino-parfymens historia

Valentino parfymkollektionen lanserades första gången år 1978 och har sedan dess fortsatt att erövra hjärtan över hela världen. Varje doft skapad av Valentino är en hyllning till kärlek, skönhet och passion. Modehusets signaturstil återspeglas i varje parfymflaska, med eleganta former och vac

Valentino parfym för kvinnor

Valentino-parfymen har en rik historia som sträcker sig över flera årtionden. Företaget grundades av Valentino Garavani, en italiensk modeskapare som är känd för sin eleganta och glamorösa stil. Han lanserade sin första parfym år 1978 och sedan dess har varumärket fortsatt att erbjuda enastående dofter för både män och kvinnor.

Valentino-parfymen är känd för sin unika sammansättning av ingredienser och sin förmåga att skapa en minnesvärd doftupplevelse. Varje parfym är noga utformad för att spegla varumärkets värden och förmedla en känsla av elegans och raffinement.

Visa mer
Sortering
Senaste
Lägsta pris först
Högsta pris först
Filtrera

Filter

Varumärke:
Valentino
Dam/Herr:
Dam
Doftgrupp:
Kryddig
Läder