Varumärken

Meny

Sök

Favoriter

200+ varumärken
1-3 dagars leverans
Fri frakt över 699:-
My company logotype
4711

Trussardi

Företaget grundades ursprungligen som en handskfabrik av Dante Trussardi 1911. Företaget var framgångsrikt i denna satsning och utsågs så småningom till handskmakare för den brittiska kungliga familjen. Företagets största framgångar realiserades dock efter att Dantes barnbarn Nicola tog över företaget 1965.

Nicolas ålder och affärskänsla när det gäller de sociala förändringarna på 1960-talet bidrog till att driva detta företag till internationell berömmelse som ett modehus och lyxvarumärke. En av de viktigaste förändringarna som gjordes av Nicola var anpassningen av en distinkt logotyp - Trussardi Greyhound - som skulle pryda dess produkter och ge varumärket en unik identifierare på marknaden.

Under Nicolas ledning expanderade Trussardi från handskar till bagage, handväskor, hem- och kontorstillbehör och läderjackor som var aktuella i trendighet. Företaget upprätthåller sitt engagemang för fint italienskt hantverk och sitt rykte som tillverkare av högkvalitativa föremål spridda över hela världen. Trussardis första butik i Milano öppnades 1976 och är fortfarande företagets flaggskeppsbutik. Trussardi-varor exporterades till USA och alla större marknader i Europa.

Visa mer
Sortering
Senaste
Lägsta pris först
Högsta pris först
Filtrera

Filter

Varumärke:
Trussardi
Dam/Herr:
Dam