Varumärken

Meny

Sök

Favoriter

200+ varumärken
1-3 dagars leverans
Fri frakt över 699:-
My company logotype
4711

Recipe for men

Recept for men grundades av killar som hade en förkärlek för skidbackarna och en aktiv livsstil. Jesper Rönnbäck (fd medlem i det svenska olympiska freestylelaget), Jesper Matsch och Mikael Snabb utvecklade sin vänskap och affärspartnerskap genom sport under college. Även om det inte är ett typiskt samtalsämne, kom idén om mäns hudvård upp av nödvändighet. Skidåkning på de flesta ställen brukar vara tillräckligt jobbigt med den kalla, torra och blåsiga luften. Fjällområdena i norra Sverige är dock bara värre eftersom de har några av världens hårdaste klimat! Oräkneliga timmar av skidåkning och svettning var en hudvårdskatastrof – deras hud hade blivit allvarligt uttorkad, narig och tappat all elasticitet...ett recept på smärta och katastrof.

År av diskussion om idén blev äntligen verklighet. Fast beslutna att lösa problemet, 2003, slutade Rönnbäck, Matsch och Snabb äntligen sina heltidsjobb för att väcka Recipe for men till liv. Det som hade börjat som en rolig idé var nu resan för att skapa den bästa hudvården för män. Killarna hade en vision om att införliva det som Sverige var känt för – dess design och skönhet. Ännu viktigare, de visste att produkterna måste vara verkligt effektiva. Om det fanns någon chans för produkten att lyckas, behövde killar se och känna skillnaden.

Målet blev att formulera effektiva produkter som hade höga koncentrationer av aktiva ingredienser, mjuka texturer och subtila dofter. Efter nästan tre år av perfektion av receptet lanserades Recipe for men 2004 med sin signaturröda och skandinaviska design som vi fortsätter att ha idag. Efter att ha mottagit stor press och flera utmärkelser har det blivit ett av Sveriges främsta herrmärke och finns nu tillgängligt i över 25 länder.

Visa mer
Sortering
Senaste
Lägsta pris först
Högsta pris först
Filtrera

Filter

Varumärke:
Recipe For Men
Dam/Herr:
Herr
Unisex
Doftgrupp:
Citrus
Läder
  • 1