Varumärken

Meny

Sök

Favoriter

200+ varumärken
1-3 dagars leverans
Fri frakt över 699:-
My company logotype
4711

4711

4711 är ett välkänt skönhetsmärke med en rik historia som går tillbaka till 1700-talet. Varumärket är mest känt för sin ikoniska doft, ursprungligen skapad av den italienska parfymören Johann Maria Farina. Uppkallad efter sin historiska adress på Glockengasse nr 4711 i Köln, Tyskland, blev doften snabbt populär och blev synonym med friskhet och elegans.

4711 Eau de Cologne är en citrusbaserad doft med toner av bergamott, citron, apelsin och neroli, som kombineras för att skapa en uppfriskande och vitaliserande arom. Genom århundradena har denna doft förblivit ett klassiskt och älskat val för både män och kvinnor.

Utöver sin signaturdoft har 4711 utökat sin produktlinje till att inkludera en rad kroppsvårds- och skönhetsprodukter. Från duschgeler till kroppslotioner, varje produkt förkroppsligar varumärkets engagemang för kvalitet och tidlös tilltalande.

Med ett arv som är rotat i tradition och ett engagemang för att tillverka exceptionella dofter och hudvårdsprodukter, fortsätter 4711 att vara en symbol för sofistikering och lyx inom skönhetsbranschen. Dess varaktiga popularitet talar om dess förmåga att fånga essensen av tidlös elegans genom sina produkter.

Visa mer