Varumärken

Meny

Sök

Favoriter

200+ varumärken
1-3 dagars leverans
Fri frakt över 699:-
My company logotype
4711

The Balm

Upptäck originella makeupprodukter som har blivit älskade av människor över hela världen, med miljontals lojala kunder. "Skönhet på 5 minuter" är devisen för det amerikanska varumärket som erbjuder högkvalitativa och mångsidiga kosmetikprodukter i unik retroförpackning med kvinnoförstärkande budskap!

theBalm's mångsidiga och fantastiska produkter har blivit ett signum för många. Tidlösa, mångsidiga och alltid visuellt tilltalande. Med sammetstexter, rika färger och tredubbelt malda pigment erbjuder de snabba lösningar och fantastiska resultat för en rad olika skönhetsbehov för kvinnor i alla åldrar.

Ett oändligt antal uttrycksfulla färger kommer att inspirera konstnären inom dig och göra det enklare att skapa looker som framhäver din charm och skönhet. QR-koder på varje produkt ger direkt tillgång till handledningar vid dina fingertoppar. Premiumkosmetika till överkomliga priser.

De erbjuder Clean & Green-produkter med ingredienser som är bra för dig, där hudvård möter färg. Alla ingredienser är medvetet och noggrant utvalda.

Det här amerikanska varumärket tror att pojkvänner inte är det enda vi återvinner! Låg påverkan är den nya höga påverkan - de strävar efter en EWG-bedömning på 1-2, och all deras förpackning är antingen återvinningsbar eller tillverkad av postkonsumentåtervunna material. Miljövänligt och hållbart.

Visa mer
Sortering
Senaste
Lägsta pris först
Högsta pris först
Filtrera

Filter

Varumärke:
The Balm
Dam/Herr:
Dam
  • 1