Varumärken

Meny

Sök

Favoriter

200+ varumärken
1-3 dagars leverans
Fri frakt över 699:-
My company logotype
4711

Raw Naturals

Raw Naturals Brewing Company är en unik grooming-linje – utvecklad speciellt för män.

Linjen innehåller produkter för ansikts-, hår- och kroppsvård, med tonvikt på den moderna grooming-rutinen där skäggvård ofta spelar en mycket central roll.

En distinkt naturlig profil går genom hela produktsortimentet - från tillverkningsprocesser och nyckelingredienser till förpackningsdesign.

Varumärkets identitet bygger på lokal produktion, miljömedvetenhet och en upplevelse av genuin småskalig produktion. Raw Naturals Brewing Company ska påminna om ett mikrobryggeri för hudvård – precis som namnet antyder.

Alla produkter tillverkas och utvecklas i Sverige – i våra egna toppmoderna produktionsanläggningar. Vår engagerade personal lägger ner sin själ i produktionsprocesserna för att säkerställa att varje enskild produkt håller vad den lovar.

Raw Naturals lanserades 2017 som en förlängning av Recept för män. Konceptet och formuleringarna bygger på mer än 20 års erfarenhet av manlig hudvård, där resultat och problemlösning är centralt. Recipe for men är ett världsledande varumärke som erbjuder en genuin småskalig upplevelse.

Visa mer
Sortering
Senaste
Lägsta pris först
Högsta pris först
Filtrera

Filter

Varumärke:
Raw
Dam/Herr:
Unisex