Varumärken

Meny

Sök

Favoriter

200+ varumärken
1-3 dagars leverans
Fri frakt över 699:-
My company logotype
4711

Sachajuan

SACHAJUAN, som grundades av internationellt kända frisörer Sacha Mitic och Juan Rosenlind 1997, har utvecklat och tillverkat våra hårvårds- och stylingprodukter sedan 2004. Vi har förblivit engagerade i vår filosofi att förenkla hårvård genom att minska överflödiga produkter, ingredienser och rutiner. Vår ständiga ambition är att göra hårvård och styling enkel och okomplicerad.

SACHAJUAN bygger på ett minimalistiskt tillvägagångssätt, inte bara när det gäller hårvård utan även holistiskt, med tanke på allt från design till produkternas prestanda. Det handlar om att erbjuda lösningar som minskar hårvård och styling för att förenkla processen och förse konsumenten med de mest effektiva produkterna.

Minimalism kräver hängiven uppmärksamhet på detaljer, eftersom den förlitar sig på fullständig transparens och ärlighet. Genom att referera till ikonisk och arketypisk designestetik och tolka dem i ett avgjort samtida sammanhang har SACHAJUAN skapat ett uttryck som samtidigt är tidlöst och modernt.

Visa mer
Sortering
Senaste
Lägsta pris först
Högsta pris först
Filtrera

Filter

Varumärke:
SACHAJUAN
Dam/Herr:
Unisex
Doftgrupp:
Blommig
Citrus
Läder
Träig
  • 1