• 1-3 dagars leverans
 • Fri frakt över 599:-
 • 200+ varumärken

Kérastase

Kerastase

Sedan 1964 har Kérastase erbjudit kvinnor och män det bästa av professionell hårvård och var även de första med att ge frisörer en mer central roll i hårvårdsreceptens utformning, med stöd av forskarna på L’Oréal Advanced Research. Deras forskarteam utmanar konventionell kunskap om hår och söker aktivt efter nya upptäckter, lösningar och ingredienser.

Upptäck kraften hos kérastase schampo och balsam: Konsten att återställa och stärka håret

Längtar du efter vackert, friskt och välmående hår? Nu finns svaret: kérastase schampo och balsam. Denna exklusiva hårbehandlingsserie har revolutionerat marknaden och erbjuder en unik lösning för att återställa och stärka ditt hår till sin fulla potential.

Med ett team av experter inom hårvård har kérastase anpassat sina produkter för att adressera och lösa de specifika problem som många människor upplever med sitt hår. Oavsett om det handlar om frissigt hår, torr hårbotten eller skadat hår, har kérastase utvecklat skräddarsydda lösningar för att möta dina behov.

Det som verkligen skiljer kérastase från andra varumärken är dess förmåga att kombinera innovation och vetenskap med en lyxig upplevelse. Med enastående formler och noggrant utvalda ingredienser, som är välkända för sina närande och återuppbyggande egenskaper, garanterar kérastase en effektiv och professionell hårvårdsupplevelse.

Oavsett om du vill förebygga skador, stärka ditt hår eller bara njuta av en avkopplande stund i duschrummet, kommer kérastase schampo och balsam att ge dig håret du alltid drömt om. Så ge ditt hår den omsorg det förtjänar och upplev kraften hos kérastase redan idag!

Introduktion till Kérastase schampo och balsam

Kérastase är ett välkänt varumärke inom hårvårdsindustrin, känt för sina högkvalitativa produkter som ger exceptionella resultat. Deras sortiment av schampon och balsam är särskilt utformat för att återställa och stärka håret, vilket gör det till det bästa valet för personer som vill förbättra hälsan och utseendet på sina lockar.

Kérastase har en unik inställning till hårvård genom att kombinera de senaste vetenskapliga framstegen med lyxiga formuleringar. Varumärkets team av experter har ägnat år åt att undersöka och utveckla produkter som effektivt tar itu med ett brett spektrum av hårproblem, inklusive frissighet, torrhet och skador. Med kérastase kan du förvänta dig en personlig lösning som uppfyller dina specifika behov.

Vikten av att återställa och stärka håret

Håret är en viktig del av vår identitet och spelar en viktig roll för vårt övergripande utseende. Faktorer som miljöangrepp, värmestyling och kemiska behandlingar kan dock ta ut sin rätt på vårt hår och göra det svagt, matt och benäget att gå sönder. Det är här kérastase kommer in i bilden.

Kérastase förstår vikten av att återställa och stärka håret inifrån. Deras innovativa formler är utformade för att tränga djupt in i hårstrået och ge näring och fukt där det behövs som mest. Genom att fylla på med viktiga näringsämnen och stärka hårfibrerna hjälper kérastase produkter till att återställa hårets naturliga skönhet och vitalitet.

Vetenskapen bakom Kérastases hårprodukter

Kérastase produkter stöds av omfattande vetenskaplig forskning och använder avancerad teknik för att leverera överlägsna resultat. Varumärkets forskare arbetar outtröttligt för att identifiera de mest effektiva ingredienserna och utveckla innovativa formler som riktar in sig på specifika hårproblem.

En av de viktigaste ingredienserna i kérastase-produkter är ceramider. Dessa lipider finns naturligt i håret, men kan utarmas på grund av yttre faktorer, vilket gör håret sårbart för skador. Kérastase utnyttjar kraften hos ceramider för att stärka hårets naturliga barriär och skydda det mot ytterligare skador.

Förutom ceramider innehåller kérastase-produkter ofta andra nyttiga ingredienser som hyaluronsyra, som ger intensiv återfuktning, och arginin, en aminosyra som hjälper till att främja hårtillväxt. Dessa noggrant utvalda ingredienser samverkar för att ge en heltäckande lösning för ett friskare och starkare hår.

Att förstå olika hårproblem och välja rätt Kérastase-produkter

Alla hår är inte likadana, och kérastase är medvetna om att olika individer har olika hårproblem. Oavsett om du har problem med frissigt hår, torr hårbotten eller skadade lockar erbjuder kérastase ett brett utbud av produkter för att tillgodose dina specifika behov.

Om frissigt hår är ditt största problem är kérastases Discipline-serie ett utmärkt val. Denna kollektion är speciellt framtagen för att tämja ostyrigt hår och göra det slätt, glänsande och mer lätthanterligt. Discipline schampo och balsam är fyllda med kraftfulla ingredienser som hjälper till att bekämpa frissighet och ger långvarig kontroll.

För dem med torrt eller skadat hår är kérastases Nutritive-serie en stor förändring. Dessa produkter är berikade med närande ingredienser som återfuktar och reparerar håret på djupet och gör det mjukt, smidigt och vitaliserat. Nutritive-schampot och balsamet arbetar tillsammans för att återställa fukten och förbättra hårets allmänna hälsa.

Fördelar med att använda schampo och balsam från Kérastase

Det finns många fördelar med att använda schampo och balsam från Kérastase som en del av din hårvårdsrutin. Först och främst är dessa produkter mycket effektiva när det gäller att ta itu med specifika hårproblem. Oavsett om du vill bekämpa frissighet, reparera skador eller förbättra hårets allmänna hälsa, har kérastase en lösning för dig.

Förutom sin effektivitet ger kérastase-produkterna också en lyxig och njutbar upplevelse. De rika, krämiga formulorna känns otroligt vårdande för hår och hårbotten och gör varje tvätt till en spa-liknande upplevelse. De utsökta dofterna tillför ytterligare ett lager av lyx och gör att ditt hår doftar gudomligt.

Dessutom är kérastase produkter formulerade med ingredienser av högsta kvalitet, vilket säkerställer att du ger ditt hår den bästa möjliga vården. Produkterna är fria från starka kemikalier och innehåller närande och återuppbyggande ingredienser som hjälper till att förbättra hårets kondition över tid.

Hur man använder Kérastase-produkter på rätt sätt för maximal effektivitet

För att få ut mesta möjliga av ditt kérastase schampo och balsam är det viktigt att använda dem på rätt sätt. Börja med att blöta håret ordentligt, applicera sedan en liten mängd schampo och massera in det i hårbotten och arbeta in det i hårets längder. Skölj noga och följ upp med det matchande balsamet.

När du applicerar balsamet ska du fokusera på hårets mellanlängder och toppar, eftersom det är dessa områden som vanligtvis behöver mest fukt och reparation. Låt balsamet verka i några minuter så att det tränger in i håret och skölj sedan noggrant.

För bästa resultat rekommenderas att du använder kérastase-produkter regelbundet och som en del av en komplett hårvårdsrutin. Kombinera dem med andra kérastase-behandlingar och stylingprodukter för att maximera fördelarna och uppnå bästa möjliga resultat.

Verkliga framgångshistorier och vittnesmål från Kérastase-användare

Otaliga personer har upplevt den förvandlande kraften hos kérastase schampo och balsam. Användarna vittnar om den märkbara skillnaden i hårets hälsa och utseende efter att ha införlivat dessa produkter i sin rutin.

En användare, Sarah, delar med sig av sin erfarenhet av kérastases Discipline-serie: "Jag har kämpat med frissigt hår i hela mitt liv, och ingenting verkade fungera. Men efter att ha använt schampo och balsam från kérastase Discipline är mitt hår äntligen lent och lätthanterligt. Jag kan inte tro vilken skillnad det har gjort!"

En annan användare, Mark, berömmer Nutritive-serien för dess reparerande egenskaper: "Jag hade allvarligt skadat hår efter år av värmestyling och färgning. Men tack vare Kérastase Nutritive schampo och balsam är mitt hår starkare och friskare än någonsin. Jag kan inte nog rekommendera dessa produkter!"

Dessa framgångshistorier är bara en glimt av de otaliga positiva upplevelser som människor har haft med kérastase-produkter. Varumärkets engagemang för kvalitet och innovation lyser igenom i de resultat som dess lojala kunder uppnår.

Var man kan köpa Kérastase schampo och balsam

Kérastase-produkter är allmänt tillgängliga, både online och i utvalda salonger och skönhetsbutiker. För att säkerställa att du köper äkta kérastase-produkter rekommenderas det att du köper från auktoriserade återförsäljare.

Många skönhetsbutiker online har kérastase-produkter i lager, vilket gör dem lättillgängliga för kunder över hela världen. Dessutom har kérastase sin egen officiella webbplats där du kan hitta ett omfattande utbud av deras produkter och lära dig mer om varumärkets filosofi och erbjudanden.

Om du föredrar en mer personlig shoppingupplevelse kan du besöka en salong eller skönhetsbutik som säljer kérastase. Den kunniga personalen kan hjälpa dig att välja rätt produkter för din hårtyp och dina problem, och se till att du gör det bästa köpet för dina behov.

Vanliga frågor om Kérastase hårprodukter

1. Är kérastase produkter lämpliga för alla hårtyper?

Ja, kérastase erbjuder ett brett utbud av produkter som tillgodoser olika hårtyper och problem. Oavsett om du har torrt, skadat eller frissigt hår finns det en kérastase-produkt som passar just dig.

2. Kan jag använda kérastase-produkter om jag har färgat hår?

Ja, absolut! Kérastase-produkter är säkra att använda på färgat hår och kan faktiskt hjälpa till att förlänga livskraften i din färg. Leta efter produkter som är särskilt utformade för färgbehandlat hår för optimala resultat.

3. Hur ofta ska jag använda schampo och balsam från Kérastase?

Användningsfrekvensen beror på din hårtyp och personliga preferenser. Som en allmän riktlinje rekommenderas att du tvättar håret varannan till var tredje dag, eller efter behov. Vissa personer kan dock föredra att tvätta håret mer eller mindre ofta.

4. Kan kérastase-produkter reparera skadat hår?

Ja, kérastase-produkter är formulerade för att reparera och stärka skadat hår. Särskilt Nutritive-serien är mycket effektiv när det gäller att återställa fukt och reparera hårets struktur.

Slutsats: Omfamna den transformativa kraften hos Kérastase schampo och balsam

Sammanfattningsvis är kérastase schampo och balsam mer än bara hårvårdsprodukter - de är nyckeln till att låsa upp ditt hårs fulla potential. Med sina innovativa formler, noggrant utvalda ingredienser och lyxiga upplevelse erbjuder kérastase en lösning för varje hårproblem.

Oavsett om du vill återställa fukten, reparera skador eller bara njuta av en stunds egenvård, har kérastase en produkt som uppfyller dina behov. Ta del av kérastases transformerande kraft idag och upplev skönheten i ett friskt, starkt och vackert hår.

Asc

Artiklar 1-86 av 86

Visa som Rutnät Listvy
per sida
Handla enligt
 1. Kérastase Nutritive Bain Satin 250ml
  Kérastase
  339,00 kr
  Kérastase Nutritive Bain Satin 250ml
 2. Kérastase Nutritive Scalp Serum 90ml
  Kérastase
  709,00 kr
  Kérastase Nutritive Scalp Serum 90ml
 3. Kérastase Nutritive Split End Serum 50ml
  Kérastase
  709,00 kr
  Kérastase Nutritive Split End Serum 50ml
 4. Kerastase Blond Spring Giftset
  Kérastase
  Specialpris 599,00 kr Ordinarie pris 859,00 kr
  Kerastase Blond Spring Giftset
 5. Kerastase Genesis Spring Gift Set
  Kérastase
  Specialpris 599,00 kr Ordinarie pris 825,00 kr
  Kerastase Genesis Spring Gift Set
 6. Kerastase Curl Manifesto Spring Giftset
  Kérastase
  Specialpris 599,00 kr Ordinarie pris 825,00 kr
  Kerastase Curl Manifesto Spring Giftset
 7. Kérastase Genesis Holiday Box 2022
  Kérastase
  Specialpris 905,00 kr Ordinarie pris 1 360,00 kr
  Kérastase Genesis Holiday Box 2022
 8. Kérastase Blond Absolu Holiday Box 2022
  Kérastase
  Specialpris 905,00 kr Ordinarie pris 1 130,00 kr
  Kérastase Blond Absolu Holiday Box 2022
 9. Kérastase Chroma Absolu Holiday Box 2022
  Kérastase
  Specialpris 1 025,00 kr Ordinarie pris 1 260,00 kr
  Kérastase Chroma Absolu Holiday Box 2022
 10. Kérastase Chroma Absolu Bain Respect Opaque 500ml
  Kérastase
  Specialpris 473,00 kr Ordinarie pris 525,00 kr
  Kérastase Chroma Absolu Bain Respect Opaque 500ml
 11. Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant Shampoo 500ml
  Kérastase
  Specialpris 473,00 kr Ordinarie pris 525,00 kr
  Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant Shampoo 500ml
 12. Kérastase Genesis Homme Spray Recuperateur D'Epasseur Styling Spray 150ml
  Kérastase
  Specialpris 401,00 kr Ordinarie pris 445,00 kr
  Kérastase Genesis Homme Spray Recuperateur D'Epasseur Styling Spray 150ml
 13. Kérastase Genesis Homme Cire Push-up 75ml
  Kérastase
  Specialpris 401,00 kr Ordinarie pris 445,00 kr
  Kérastase Genesis Homme Cire Push-up 75ml
 14. Kérastase Genesis Homme Bain De Masse Epqissant Shampoo 250ml
  Kérastase
  Specialpris 315,00 kr Ordinarie pris 350,00 kr
  Kérastase Genesis Homme Bain De Masse Epqissant Shampoo 250ml
 15. Kérastase Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss 210ml
  Kérastase
  Specialpris 545,00 kr Ordinarie pris 605,00 kr
  Kérastase Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss 210ml
 16. Kérastase Chroma Absolu Serum Chroma Thermique 150ml
  Kérastase
  Specialpris 401,00 kr Ordinarie pris 445,00 kr
  Kérastase Chroma Absolu Serum Chroma Thermique 150ml
 17. Kérastase Chroma Absolu Masque Chroma Filler 200ml
  Kérastase
  Specialpris 545,00 kr Ordinarie pris 605,00 kr
  Kérastase Chroma Absolu Masque Chroma Filler 200ml
 18. Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect 250ml
  Kérastase
  Specialpris 315,00 kr Ordinarie pris 350,00 kr
  Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect 250ml
 19. Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect 250ml
  Kérastase
  Specialpris 315,00 kr Ordinarie pris 350,00 kr
  Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect 250ml
 20. Kérastase Specifiqué Serum Potentialiste 90ml
  Kérastase
  Specialpris 545,00 kr Ordinarie pris 605,00 kr
  Kérastase Specifiqué Serum Potentialiste 90ml
 21. Kérastase Specifiqué Bain Divalent Shampoo 250ml
  Kérastase
  Specialpris 315,00 kr Ordinarie pris 350,00 kr
  Kérastase Specifiqué Bain Divalent Shampoo 250ml
 22. Kérastase Specifiqué Argile Equilibrante Cleansing Clay 250ml
  Kérastase
  Specialpris 581,00 kr Ordinarie pris 645,00 kr
  Kérastase Specifiqué Argile Equilibrante Cleansing Clay 250ml
 23. Kérastase Fresh Affair Fresh Affair Dry shampoo 235ml
  Kérastase
  Specialpris 410,00 kr Ordinarie pris 455,00 kr
  Kérastase Fresh Affair Fresh Affair Dry shampoo 235ml
 24. Kérastase Blond Absolu Le Bain Cicaextreme 250ml
  Kérastase
  Specialpris 315,00 kr Ordinarie pris 350,00 kr
  Kérastase Blond Absolu Le Bain Cicaextreme 250ml
 25. Kérastase Blond Absolu Masque Cicaextreme 200ml
  Kérastase
  Specialpris 545,00 kr Ordinarie pris 605,00 kr
  Kérastase Blond Absolu Masque Cicaextreme 200ml
 26. Kérastase Blond Absolu Cicanuit Overnight Serum 90ml
  Kérastase
  Specialpris 545,00 kr Ordinarie pris 605,00 kr
  Kérastase Blond Absolu Cicanuit Overnight Serum 90ml
 27. Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant 150ml
  Kérastase
  Specialpris 509,00 kr Ordinarie pris 565,00 kr
  Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant 150ml
 28. Kérastase Chronologiste Huile De Parfym 100ml
  Kérastase
  Specialpris 711,00 kr Ordinarie pris 790,00 kr
  Kérastase Chronologiste Huile De Parfym 100ml
 29. Kérastase Chronologiste Bain Régénérant 250ml
  Kérastase
  Specialpris 374,00 kr Ordinarie pris 415,00 kr
  Kérastase Chronologiste Bain Régénérant 250ml
 30. Kérastase Elix Ultime L’huile Rose 100ml
  Kérastase
  Specialpris 545,00 kr Ordinarie pris 605,00 kr
  Kérastase Elix Ultime L’huile Rose 100ml
 31. Kérastase Elix Ultime Le Masque 200ml
  Kérastase
  Specialpris 545,00 kr Ordinarie pris 605,00 kr
  Kérastase Elix Ultime Le Masque 200ml
 32. Kérastase Elix Ultime Le Fondant 200ml
  Kérastase
  Specialpris 428,00 kr Ordinarie pris 475,00 kr
  Kérastase Elix Ultime Le Fondant 200ml
 33. Kérastase Discipline Spray Fluidissime 150ml
  Kérastase
  Specialpris 401,00 kr Ordinarie pris 445,00 kr
  Kérastase Discipline Spray Fluidissime 150ml
 34. Kérastase Discipline Maskeratine 200ml
  Kérastase
  Specialpris 545,00 kr Ordinarie pris 605,00 kr
  Kérastase Discipline Maskeratine 200ml
 35. Kérastase Discipline Fondant Fluidealiste 200ml
  Kérastase
  Specialpris 428,00 kr Ordinarie pris 475,00 kr
  Kérastase Discipline Fondant Fluidealiste 200ml
 36. Kérastase Discipline Bain Fluidealiste 250ml
  Kérastase
  Specialpris 315,00 kr Ordinarie pris 350,00 kr
  Kérastase Discipline Bain Fluidealiste 250ml
 37. Kérastase Densifique Homme Bain Densite Homme 250ml
  Kérastase
  Specialpris 315,00 kr Ordinarie pris 350,00 kr
  Kérastase Densifique Homme Bain Densite Homme 250ml
 38. Kérastase Densifique Masque Densité 200ml
  Kérastase
  Specialpris 545,00 kr Ordinarie pris 605,00 kr
  Kérastase Densifique Masque Densité 200ml
 39. Kérastase Densifique Fondant Densité 200ml
  Kérastase
  Specialpris 428,00 kr Ordinarie pris 475,00 kr
  Kérastase Densifique Fondant Densité 200ml
 40. Kérastase Densifique Bain Densité 250ml
  Kérastase
  Specialpris 315,00 kr Ordinarie pris 350,00 kr
  Kérastase Densifique Bain Densité 250ml
 41. Kérastase Blond Absolu Cicaplasme 150ml
  Kérastase
  Specialpris 401,00 kr Ordinarie pris 445,00 kr
  Kérastase Blond Absolu Cicaplasme 150ml
 42. Kérastase Blond Absolu Cicaflash 250ml
  Kérastase
  Specialpris 428,00 kr Ordinarie pris 475,00 kr
  Kérastase Blond Absolu Cicaflash 250ml
 43. Kérastase Blond Absolu Bain Lumieré 250ml
  Kérastase
  Specialpris 315,00 kr Ordinarie pris 350,00 kr
  Kérastase Blond Absolu Bain Lumieré 250ml
 44. Kérastase Densifique Bain Densité 500ml
  Kérastase
  Specialpris 473,00 kr Ordinarie pris 525,00 kr
  Kérastase Densifique Bain Densité 500ml
 45. Kérastase Spesicifique Bain Vital Dermocalm 500ml
  Kérastase
  Specialpris 473,00 kr Ordinarie pris 525,00 kr
  Kérastase Spesicifique Bain Vital Dermocalm 500ml
 46. Kérastase Resistance Bain Force Architecte 500ml
  Kérastase
  Specialpris 473,00 kr Ordinarie pris 525,00 kr
  Kérastase Resistance Bain Force Architecte 500ml
 47. Kérastase Resistance Bain Extentioniste 500ml
  Kérastase
  Specialpris 473,00 kr Ordinarie pris 525,00 kr
  Kérastase Resistance Bain Extentioniste 500ml
 48. Kérastase Blond Bain Lumiére 500ml
  Kérastase
  Specialpris 473,00 kr Ordinarie pris 525,00 kr
  Kérastase Blond Bain Lumiére 500ml
 49. Kérastase Fusio Scrub Scrub Purifying 250ml
  Kérastase
  Specialpris 581,00 kr Ordinarie pris 645,00 kr
  Kérastase Fusio Scrub Scrub Purifying 250ml
 50. Kérastase Styling L'incroyable Serum 150ml
  Kérastase
  Specialpris 410,00 kr Ordinarie pris 455,00 kr
  Kérastase Styling L'incroyable Serum 150ml
 51. Kérastase Specifique Cure Anti-Chute Intensive 6 X 42
  Kérastase
  Specialpris 2 165,00 kr Ordinarie pris 2 405,00 kr
  Kérastase Specifique Cure Anti-Chute Intensive 6 X 42
 52. Kérastase Specifique Masque Hydra-Apaisant 200ml
  Kérastase
  Specialpris 545,00 kr Ordinarie pris 605,00 kr
  Kérastase Specifique Masque Hydra-Apaisant 200ml
 53. Kérastase Specifique Bain Prevention 250ml
  Kérastase
  Specialpris 315,00 kr Ordinarie pris 350,00 kr
  Kérastase Specifique Bain Prevention 250ml
 54. Kérastase Specifique Bain Riche Dermo-Calm 250ml
  Kérastase
  Specialpris 315,00 kr Ordinarie pris 350,00 kr
  Kérastase Specifique Bain Riche Dermo-Calm 250ml
 55. Kérastase Soleil Huile Sirène 150ml
  Kérastase
  Specialpris 401,00 kr Ordinarie pris 445,00 kr
  Kérastase Soleil Huile Sirène 150ml
 56. Kérastase Soleil Masque Après 200ml
  Kérastase
  Specialpris 495,00 kr Ordinarie pris 550,00 kr
  Kérastase Soleil Masque Après 200ml
 57. Kérastase Soleil Bain Aprés Soleil 250ml
  Kérastase
  Specialpris 288,00 kr Ordinarie pris 320,00 kr
  Kérastase Soleil Bain Aprés Soleil 250ml
 58. Kerastase Resistance Therapiste Masque 200ml
  Kérastase
  Specialpris 545,00 kr Ordinarie pris 605,00 kr
  Kerastase Resistance Therapiste Masque 200ml
 59. Kérastase Extentioniste Thermique leave-in 150ml
  Kérastase
  Specialpris 401,00 kr Ordinarie pris 445,00 kr
  Kérastase Extentioniste Thermique leave-in 150ml
 60. Kerastase Resistance Serum Extentioniste scalp serum 50ml
  Kérastase
  Specialpris 545,00 kr Ordinarie pris 605,00 kr
  Kerastase Resistance Serum Extentioniste scalp serum 50ml
 61. Kérastase Resistance Extentioniste Masque 200ml
  Kérastase
  Specialpris 545,00 kr Ordinarie pris 605,00 kr
  Kérastase Resistance Extentioniste Masque 200ml
 62. Kerastase Resistance Fondant Extentioniste Conditioner 200ml
  Kérastase
  Specialpris 428,00 kr Ordinarie pris 475,00 kr
  Kerastase Resistance Fondant Extentioniste Conditioner 200ml
 63. Kérastase Resistance Force Architecte Masque 200ml
  Kérastase
  Specialpris 495,00 kr Ordinarie pris 550,00 kr
  Kérastase Resistance Force Architecte Masque 200ml
 64. Kerastase Resistance Ciment Anti-Usure Conditioner 200ml
  Kérastase
  Specialpris 378,00 kr Ordinarie pris 420,00 kr
  Kerastase Resistance Ciment Anti-Usure Conditioner 200ml
 65. Kerastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo 250ml
  Kérastase
  Specialpris 288,00 kr Ordinarie pris 320,00 kr
  Kerastase Résistance Bain Force Architecte Shampoo 250ml
 66. Kérastase Genesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiantes 10 X 6ml
  Kérastase
  Specialpris 639,00 kr Ordinarie pris 710,00 kr
  Kérastase Genesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiantes 10 X 6ml
 67. Kérastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant 90ml
  Kérastase
  Specialpris 545,00 kr Ordinarie pris 605,00 kr
  Kérastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant 90ml
 68. Kérastase Genesis Masque Reconstituant 200ml
  Kérastase
  Specialpris 545,00 kr Ordinarie pris 605,00 kr
  Kérastase Genesis Masque Reconstituant 200ml
 69. Kérastase Genesis Fondant Renforçateur 200ml
  Kérastase
  Specialpris 428,00 kr Ordinarie pris 475,00 kr
  Kérastase Genesis Fondant Renforçateur 200ml
 70. Kerastase Genesis Bain Nutri Fortifiant 250ml
  Kérastase
  Specialpris 315,00 kr Ordinarie pris 350,00 kr
  Kerastase Genesis Bain Nutri Fortifiant 250ml
 71. Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant 250ml
  Kérastase
  Specialpris 315,00 kr Ordinarie pris 350,00 kr
  Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant 250ml
Asc

Artiklar 1-86 av 86

Visa som Rutnät Listvy
per sida
To Top