Laddar

Boka behandling

Hos oss kan du boka injektionsbehandling, Dermapenbehandling, ansiktsbehandlingar, hudanalys, färgning av ögonfransar och ögonbryn samt vaxning. Alla injektionsbehandlingar utförs av legitimerad sjuksköterka och alla övriga behandlingar av SHR-auktoriserade hudterapeuter i avkopplande rofylld miljö. 

Vårt behandlingsrum finns i butiken på Kungsgatan 47 

Lyx i vardagen

Vi kan alla uppleva att vardag och stress sätter sina spår. Vi på Grand Parfymeri vill erbjuda dig en välförtjänt paus. Låt våra hudexperter ta hand om dig en stund. Hos oss kan du boka allt från injektionsbehandlingar till traditionella ansiktsbehandlingar och mycket mer. Våra diplomerade hudterapeuter, makeup-artister, doftexperter och hudvårdsspecialister hjälper dig att hitta det som passar just dig och dina behov. Välkommen till oss!

Botox

Botox är ett toxin som i många år har använts för att reducera linjer i huden eller kosmetiskt behandla olika typer av asymmetrier i ansiktet. Vi utför även botoxbehandlingar mot överdriven svettning och tandgnissling.

Fillers

Injektionsbehandlingar med fillers slätar ut mindre rynkor och föryngrar huden genom att tillföra fukt och volym.

Dermapen

Dermapen är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Resultat blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition och huden upplevs uppstramad och föryngrad.

Skinbooster

Juvederm Volite är en fuktbehandling med lättflytande hyaluronsyra som ger huden förbättrad elasticitet och spänst. Strukturen i det behandlade området förbättras och huden får en fin lyster. Små droppar injiceras med en mycket tunn nål ytligt i huden. Behandlingen är perfekt för dig som vill förebygga åldrande.

Behandling av kärlspindlar

Sklerosering är en injektionsbehandling som innebär små stick i huden av en väldigt fin nål. Detta framkallar en ofarlig inflammation i blodkärlet som gör att kärlspindlarna bleknar och försvinner.